logga2.png
Skriv ut sidanStart > Musiken
Start > Musiken

Musiken


Till skillnad mot de kommersiella radiokanalerna som sänder den senaste hitmusiken eller en viss genre eller musik från ett särskilt decennium och som hämtat denna tradition från motsvarande kanaler i USA, bjuder vi på en varierande musikprofil med låtar från vår musikhistoria.
Det innebär att vi spelar blues, soul, jazz, r&b, storband, country, americana, cajun, reggae, latinamerikanskt, rock och pop, schlagers, filmmusik, visa, accordion, dansband och övrig melodiös populärmusik.

I "Melodiradion" spelas denna musikvariation löpande och vårt mål är att bjuda på omväxlande musik från olika tidsepoker och inriktningar.
Vår policy är att lyssnaren inte ska veta vad som följer på den låt som nyss har spelats. De traditionella lyssnarna och musikälskarna får var för sig "sin" musik och de yngre lyssnarna tillgång till musikstilar de annars inte kan ta del av i andra kanaler.

Med respekt för låtskrivarnas alster talar vi inte i introt, outrot eller i låtarna i våra producerade program.

Kanalen har en redaktionell inriktning med målsättning att bjuda lyssnarna på informativa och underhållande intervjuer om och med artister och låtskrivare. Antingen i enstaka program eller i programserier. En inriktning som genom åren har blivit mycket uppskattad av såväl svenska som utländska gäster och lyssnarna.

Adress

Radio Nostalgi

Box 140

439 08  FRILLESÅS

logo.facebook.liten.jpg

Kontakt                                    

Tel: 0340-65 74 40

info@radionostalgi.seseo istanbulankara dershane