logga2.png
Skriv ut sidanStart > Events > Jubileumsgalan 2023
Start > Events > Jubileumsgalan 2023

                                                                                                                                       

RADIO NOSTALGI -JUBILEUMSGALAN 2023


Radio Nostalgi har funnits i etern i 30 år och har arrangerat Nostalgigalan i 10 år där såväl svenska som utländska artister och band framträtt. I årets jubileumsgala bjuds det på pop- och rockmusik med ”The Animals” från England, ”A Tribute to the Spotnicks” och ”The Mule Skinner Band”. En helkväll ni sent kommer att glömma!

The Animals

Bildades i England 1962 och blev snabbt populära både i England och Europa. Tillsammans med The Beatles var de en del av The British Invasion i USA. Visst minns vi hits som ”The House of the Rising Sun” och ”Don’t Let Me Be Misunderstood”. Idag 60 år senare leds bandet av trummisen och originalmedlemmen John Steel.

A Tribute To The Spotnicks

Efter 60 års turnerande och miljontals sålda skivor gjorde radarparet i The Spotnicks, Bosse Winberg och Bob Lander, sin sista officiella spelning i mars 2019 på Musikens Hus i Göteborg. Under 1960-talet räknades bandet som en av de främsta instrumentalgrupperna i världen vid sidan av brittiska The Shadows och amerikanska The Ventures. A Tribute To The Spotnicks för detta arv vidare genom gruppens kvarvarande medlemmar, Kenta Brännlund, Stephan Möller och Göran Sanfridson jämte den tidigare Spotnicksmedlemmen Ove Lindell. Vi får återuppleva hitsen ur denna minnesvärda och unika låtskatt.

The Mule Skinner Band

Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist samt bröderna Göran och Håkan Liljeblad framträder med The Mule Skinner Band. Gert Lengstrand och bröderna Liljeblad startade The Streaplers 1959 och Bjarne började som trummis i bandet 1963. Som låtskrivare är Gert Lengstrand välkänd med flera vinnarbidrag i Melodifestivalerna bl.a. ”Eloise” med Arvingarna 1993 och ”Tusen och en natt” 1999 med Charlotte Nilsson. Den senare vann även Eurovision Song Contest i Jerusalem 2000. Bjarne Lundqvist och Gert Lengstrand är intagna i Radio Nostalgi Hall of Fame.

Längd

Ca 3 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Arrangör

Radio Nostalgi

Åldersgräns

13 år pga höga ljudnivåer

Biljetter hos Kungsbacka Turistbyrå, Kungsbacka Teater och Ticketmaster

Adress

Radio Nostalgi

Box 140

439 08  FRILLESÅS

logo.facebook.liten.jpg

Kontakt                                    

Tel: 0340-65 74 40

info@radionostalgi.seseo istanbulankara dershane